Комплект с вино и бонбони Тофифи

Код на продукта: 01-091915
Наличност: В наличност

  • 29.99 лв.


Възможни варианти


Предлагаме Ви готов комплект за Цветница или 8-ми Март, Деня на Жената - бутилка червено вино с картичка и вкусни бонбони Тофифи с обложка. Попълнете полето за персонализация и отбележете, ако желаете да изпишем дата (не е задължително).

Размер на кутията: 17.5*10.5*2 см, 15 бр. бонбони, опаковка от 125 г.

Бутилката е червено вино, българска изба, 0,750 л.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бонбоните се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - обложка, която ако желаете, можете сами да поставите.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Време за изработка: 1 до 3 работни дни.


Presents.bg Ви препоръчва да разгледате и останалите продукти от категорията!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!
Captcha


комплект, бутилка, вино, етикет, картичка, персонализиран, червено, жена, март, цветница, рожден, имен, ден, бонбони, тофифи