Колие Сърце, голямо, Цветна палитра

Код на продукта: 01-3172Pr
Наличност: В наличност

  • 69.90 лв.Нежно колие, във форма на сърце, изработено от естествени цветя и акрилна смола. Идеален подарък за дама, за лична употреба, за 8 март или за дипломиране! 

Колието се предлага в подаръчна кутийка, заедно с верижка - подарък. Всяко бижу е уникално и е възможно цветенцата да различни!

Размер: 30*34мм, верижка с дължина 45см. Аксесоарите на колието, както и верижката са изработени от бижутерийна сплав с цинк, и с родиево покритие за предпазване на цвета.

Опазване на бижутата: Всяко бижу, независимо дали е изработено от благороден метал или от бижутерийна сплав, трябва да бъде запазено, за да има повече време блясък и да изглежда като ново. След носене, прибирайте в кутия за бижута или кадифена торбичка, не е добре да спите с бижуто. По време на къпане сваляйте. Възможно е различни елементи от водата, или от шампоана Ви да увредят бижуто. Пазете от притискане или удар. През лятото се препоръчва да носите върху дреха, а не директно върху кожата, за да предпазите от евентуално изпотяване.

Presents.bg Ви препоръчва да рагзледате и другите продукти от категорията!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!
Captcha


колие, дипломиране, 8 март, цветя, изсушени цветя, сърце