Колаж за юбилей с Ваши снимки, различни размери

Бестселър!
Код на продукта: 01-07020
Наличност: В наличност

  • 32.90 лв.


Възможни варианти


Уникален подарък за близък човек или приятел. Колаж с цифра 30, 40, 50, 60 или 70 (годишен юбилей), с Ваше послание и красива снимка за фон. Изберете снимката за фона, може да бъде едноцветен фон (според Вашето желание) или снимка (минимален размер на снимката 2400*3500 пиксела).

Изберете между 30 и 50 от любимите си снимки и ни ги изпратете, като ги архивирате в една папка и я качете тук. В полето за получател: "До..." запишете нашият имейл: presents.sofia@gmail.com. По Ваше желание добавете дата, от кого е подаръка - това няма да промени цената. Запишете в полето за персонализация. Ако искате да сменим цвета на фона, уточнете го в същото поле. Изберете каква е възрастта за юбилея от падащото меню. Снимка за фон може да добавите в полето за 1 снимка.
Колажа се изработв на софтуер и снимките се подреждат на случаен принцип, с повторения. Време за изработка на колажа: 1 до 2 работни дни.

Готовият колаж ще разпечатаме на фотохартия и ще поставим в рамка от ПВЦ материал, българско производство, тъмно кафяв цвят.

Можете да изберете желан размер за рамката. Това ще определи крайната цена. Възможни варианти: А3( 29,7*42см, правоъгълник), 30*30см (квадрат), 40*40см(квадрат),50*50, и 60*60см, (квадрат).

Presents.bg Ви препоръчва да разгледате и останалите интересни продукти!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!
Captcha


фотоколаж, колаж, пожелание, рамка, персонализиран, юбилей, годишнина, рожден, ден